Liik

Liha/kala

Eelarve

Keerukusaste

Valmistusaeg

Käik

Karrine lillkapsa-kartulisupp kookospiimaga

Valmistusaeg: Pisut rohkem (10-30’)

Vaja läheb:

  • 500 ml vett
  • veerand keskmisest lillkapsast
  • 3 kartulit
  • 1 tl karripulbrit
  • 1 tl garam masala’t
  • soola
  • 1 sl sidrunimahla
  • 1 dl kookospiima
  • serveerimiseks: röstitud koriandriseemneid, oliiviõli, kookospiima, musta pipart
Karrine lillkapsa-kartulisupp kookospiimaga

Lase vesi keema. Tükelda lillkapsas ja kooritud kartulid. Keeda pehmeks, selleks kulub umbes 15 minutit. Püreesta. Vala tagasi potti. Lisa karri, garam masala, sool ja sidrunimahl. Kuumuta keemiseni. Lõpuks sega hulka kookospiim.

Serveeri kuumalt. Nirista serveerimisel siiruviiruliselt taldrikusse kookospiima ning veidi õli. Raputa peale röstitud koriandriseemneid ja musta pipart.

Retsepti on koostanud Mari-Liis Ilover.