Liik

Liha/kala

Eelarve

Keerukusaste

Valmistusaeg

Käik

Kartuliomlett

Valmistusaeg: Pisut rohkem (10-30’)

Portsjonite arv: 1

Vaja läheb:

  • 2 keskmist värsket koorega keedetud kartulit (u 150 g kokku)
  • 1 väike punane sibul
  • 1 sl võid
  • 2 muna
  • 2 sl vett
  • Soola, musta pipart
  • Värsket hakitud tilli
  • Lisaks värsket salatit: rukolat, tomatit vms
Kartuliomlett Koorimata

Viiluta kartulid, lõika sibul pooleks ja seejärel õhukesteks poolrõngasteks. Kuumuta pannil või ning prae kartuliviilud ja sibulad läbi, kuni sibul on pehmenenud. Hoidu pruunistamisest. Klopi eraldi kausis lahti munad, vesi ja veidi soola. Vala munasegu kartulile-sibulale. Liiguta panni ja tõsta veidi kartulit-sibulat, nii et munasegu valguks pannil kõikjale laiali. Küpseta keskmisel kuumusel, kuni muna on hüübinud. Maitsesta veel musta pipraga.

Tõsta kuldseks küpsenud omlett taldrikule, raputa peale tilli ja söö koos värske salatiga. Tomat, kurk, redis, rukola või muud salatilehed – kõik suvine värske kraam sobib kenasti!

Retsepti on koostanud Mari-Liis Ilover.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Rohkem infot. Sain aru