Liik

Liha/kala

Eelarve

Keerukusaste

Valmistusaeg

Käik

Kartulipliinid seenesalatiga

Valmistusaeg: Pisut rohkem (10-30’)

Vaja läheb:

 

Pliinid:

  • 2,5 dl või ja piimaga tehtud külma kartuliputru
  • 1 muna
  • veidi soola
  • praadimiseks või ja õli segu

Seenesalat:

  • 1 dl kupatatud ja hakitud seeni (soolaseened leota enne kasutamist)
  • 1 dl hapukoort
  • soola
  • rohelist sibulat
Kartulipliinid seenesalatiga

Klopi muna lahti ja sega kartulipudruga ühtlaseks. Maitsesta vajadusel soolaga. Vormi käte vahel viis pätsikest ja prae need pannil madalal kuumusel või ja õli segus mõlemalt küljelt kuldseks.

Seenesalatiks sega hakitud seened hapukoorega, maitsesta vajadusel soolaga. Paku kartulipliine seenesalatiga, kaunistuseks haki rohelist sibulat.

Retsepti on koostanud Mari-Liis Ilover.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Rohkem infot. Sain aru