Liik

Liha/kala

Eelarve

Keerukusaste

Valmistusaeg

Käik

Kartulisalat tuunikala, rukola ja munaga

Valmistusaeg: Tik-tak (30-60’)

Vaja läheb:

  • 400 g kartuleid
  • 4 muna
  • 1 punane sibul
  • 5 päikesekuivatatud tomatilõiku
  • 50 g rukolat
  • 200 g tuunikalakonservi (tükid õlis)
  • 16‒17 musta oliivi

Kaste:

  • 0,5 dl oliiviõli
  • 2 sl veiniäädikat
  • 1 sl hakitud murulauku
  • 1 sl hakitud basiilikut
  • ¾ tl soola
  • musta pipart
  • kaunistuseks murulauku
Kartulisalat tuunikala, rukola ja munaga

Keeda kartulid, lase jahtuda. Keeda ka munad. Viiluta punane sibul õhukeselt. Tükelda päikesekuivatatud tomatid. Tõsta kõik salatiained, v.a munad, kaussi.

Kastmeks loksuta kõik ained kaanetatud purgis hoogsalt segamini. Vala kaste salatile ja sega õrnalt läbi. Tõsta salatile munad. Puista peale murulauku ning soovi korral veel jahvatatud musta pipart.

Retsepti on koostanud Mari-Liis Ilover.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Rohkem infot. Sain aru