Liik

Liha/kala

Eelarve

Keerukusaste

Valmistusaeg

Käik

Kartulisuupisted toorjuustukreemi ja krevettidega

Vaja läheb:

  • 2 keskmist koorega keedetud kartulit
  • 100 g maitsestamata toorjuustu
  • 2 sl hakitud tilli
  • 2 sl kalamarjapasteeti (näit Kalles Kaviar)
  • 10–12 krevetti (soolvees)
  • Kaunistuseks tilli
Kartulisuupisted toorjuustukreemi ja krevettidega Koorimata

10–12 tk
Maitsvad ampsud sobivad kas või peolauale!

Lõika jahtunud kartulid umbes 0,5 cm paksusteks viiludeks ja aseta need taldrikule või vaagnale. Kreemiks sega omavahel toorjuust, hakitud till ja kalamarjapasteet. Tõsta kreem teelusikaga kartuliviiludele. Aseta kreemile krevetid. Kaunista suupisted tilliga. 

Retsepti on koostanud Mari-Liis Ilover.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Rohkem infot. Sain aru