Liik

Liha/kala

Eelarve

Keerukusaste

Valmistusaeg

Käik

Särtsakas kartulisalat rukola, rediste ja sinepiga

Valmistusaeg: Tik-tak (30-60’)

Vaja läheb:

  • 500 g kartuleid (värskeid ära koori)
  • 125 g rediseid
  • suur peotäis rukolalehti

Kaste:

  • 50 ml oliiviõli
  • 2 sl täisterasinepit
  • 1 sl sidrunimahla
  • sutsuke soola
  • musta pipart
Särtsakas kartulisalat rukola, rediste ja sinepiga

Keeda kartulid ja jahuta. Värsked kartulid poolita või lõika väiksemaks, talvised kartulid viiluta. Viiluta redised. Vispelda kokku kõik kastmeained. Esialgu tundub, et kaste tõmbub tükki, kuid hoogsalt vispeldades moodustub ühtlane kreemjas sinepikaste.

Sega kartulid, redised ja rukola. Vala neile kaste ja sega õrnalt salat läbi, nii et kaste jaotuks ühtlaselt.

Retsepti on koostanud Mari-Liis Ilover.