Liik

Liha/kala

Eelarve

Keerukusaste

Valmistusaeg

Käik

Värske kartul sinepise heeringa-munakastmega

Portsjonite arv: 3

Vaja läheb:

  • U 600 g värskeid kartuleid

Kaste:

  • 200 g soolaheeringa fileed
  • Pool punast sibulat
  • 1 keedetud muna
  • Pundike tilli
  • 4–5 sl hapukoort (oleneb, kui paksu kastet soovid)
  • 1–2 sl sinepit (doseeri vastavalt oma sinepilembusele)
  • (1 tl suhkrut)
Värske kartul sinepise heeringa-munakastmega Koorimata

Väike meeldetuletus selle kohta, kui lihtne, kiiresti valmiv ja samas supermaitsev saab üks suvetoit olla. Kuumad värsked kartulid ja sinepist-heeringast särtsu saanud kaste on koos vastupandamatult head! 

Keeda pestud koorimata kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Lõika heeringafilee väiksemateks kuubikuteks. Haki sibul, muna ja till. Sega kõik ained omavahel.

Paku koos auravate kartulitega.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Rohkem infot. Sain aru